22 Mayıs 2014 Perşembe

Antibakteriyel ve Doğal

AMBALAJLAR
Şirketimiz ürün ambalajlarımız için 1 Kasım 2013 tarihi itibari ile Green Oxo Degradable (Doğada çözünür plastik katkısı) katkı malzemesi kullanacaktır. Böylelikle 12-24 ay arası doğada çözünecektir.
 
ANTİBAKTERİYEL VE DOĞAL
Ersağ Endüstriyel ve Kimyasal Temizlik Ürünleri Pazarlama Turizm Gıda İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 07.11.2013 tarihde Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma-Uygulama Merkezi (ARGEFAR)  ile  “DOĞAL VE ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİKTE İNNOVATİF TEMİZLİK, HİJYEN VE  KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ”  konusunda  danışmanlık ve hizmet sözleşmesi imzalamıştır. Bu kapsamda ARGE çalışmaları başlatılmıştır
 
ECO LABEL
TEKLİF ÖZETİ:
Ulusal ve uluslararası rekabet gücüne sahip olduğu sektörlere odaklanarak lider olma, marka gücünü artırıp yeni marka ve ürünler yaratma, ihracatı ve yurtdışı faaliyetlerini artırarak değerleri ile bir dünya markası olma ve tüketici odaklı ve tüketiciye her koşulda sahip çıkan bir strateji ile çalışan Ersağ Endüstriyel ve Kimyasal Temizlik Ürünleri Paz. Tur. Gıda. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. (Ersağ), ürünlerine EU Ecolabel etiketi alarak Türkiye’de bir ilk olma ve ihracat pazarlarında çevreye duyarlı ürünler sunarak pazar payını artırmayı planlamaktadır. Ürünlerini fosfat içermeden üretebilen firmadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

E-Bülten

Mail Adresimiz

ersagmugla@gmail.com

Takım Arkadaşları