21 Mayıs 2014 Çarşamba

Ersağ

"ERSAĞ GÜVENİLİRLİĞİNİ BELGELERİYLE DE TAÇLANDIRAN ENDER FİRMALARDAN BİRİDİR. ERSAĞ SERTİFİKALARA DOYMAYAN YERLİ ÜRETİMDE TEK TEMİZLİK VE KOZMETİK FİRMASIDIR."
1-   Avrupa’ya da açılan Ersağ bütün ISO belgelerini hak etmiştir. ISO; uluslararası standart organizasyonudur. 135 ülkenin ulusal standart kuruluşlarının katkılarıyla, uluslararası ticareti artırmak, tedarikçi ve müşteri arasındaki güveni oluşturmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
2-   Ersağ; iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili yasal mevzuatın ışığında, kuruluştaki söz konusu riskleri ortadan kaldırarak veya en aza indirerek güvenli bir çalışma ortamı sağladığı için ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği belgesini hak etmiştir.
3-   Ersağ; müşteri nezdinde farklılık yaratmak isteyen, müşterilerinin görüş ve düşüncelerine önem veren ve bu görüşleri mümkün olduğunca sürekli gelişme amacıyla kullanan bir firma olduğu için ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti belgesini hak etmiştir.
4-   Ersağ; sanayinin ve doğanın barışık bir şekilde geliştirilmesini sağladığı ve özünde toprağa, suya, havaya verilen zararların minimum düzeye indirilmesini başardığı için ISO 14001 Çevre Yönetim Belgesini hak etmiştir.
5-   Ersağ; ürünlerinin tüketiciye ulaştığı yere kadar her süreçte müşterinin beklenti ve gereksinimlerini karşıladığı ve güvence altına aldığı için ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesini hak etmiştir.
6-   Ersağ ürünlerinin gıdaya değdiğinde zararlı olmadığını gösteren ISO belgesi vardır. Ersağ sağlımıza dosttur.
7-   Ersağ’da hayvansal yağ yoktur bitkisel yağlar kullanılmıştır.
8-   Ersağ’ın ürünlerini gerekirse laboratuvar testine göndermesi, ürün özellikleriyle bilgilendirme yapılan etiketlerinin tutarlı olması, tüketiciyi tatmin etmesi, üretim yerlerinin hijyenik olması, ürünlerin temel kaynaklarının ve oranlarının bilinmesi gibi konularda şeffaflığından dolayı 55 tane İslam ülkesinde kabul gören, sadece ürünün içeriğine değil mutfağına da verilmiş olan Helallik Sertifikası vardır.
9-   Ersağ ürünlerinin de raporlarının çıktığı Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayanların sağlığının korunması amacıyla temel laboratuvar hizmetlerini yürüten Hıfzıssıhha’ya teşekkürler.
10-   Ersağ’da Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı hıfzıssıhha sağlık raporları da vardır. Sağlıklı yaşamak için gereken önlemlerin bütünü anlamına gelen hıfzıssıhha Ersağ’la bütünleşmiştir.
11-   Ersağ’da neden TSE yok diyenlere; TSE gıda ürünlerinde bulunur, temizlik ve kozmetik ürünlerinde TS 518 bulunur. Buda Ersağ’da bulunmaktadır!
12-   Ersağ ürünlerimiz %94 bitkisel  %6 organik kimyasal içeriklidir (insana ve çevreye zararlı olmayan).  Kimyasal ürünler çevreye % 80 zarar verirken bitkisel ürünler %20’nin altındadır.
Ersağ’da bulunan anyonik ve noniyonik maddeler (köpüren ve köpürmeyen maddeler) bitkiseldir. Bu isimler sadece kimyasal petrol türevleri için değil genel olarak kullanılır.
13-   Perkloretilen halı ve döşeme temizliğinde kullanılır ama Ersağ ürünlerinde yoktur. Sersemleme baş dönmesi uyku hali mide bulantısı titreme iştah ve dikkat dağınıklığı ilk belirtileri!
Ersağ’da bulunmayan ama diğer halı ve döşeme temizleyicilerinin çoğunda bulunun perkloretilene uzun süre maruz kalındığında karaciğer yada sinir sistemi zarar görebilir.
14-   Ersağ parfümlerinde etil alkol kullanılmıştır. Kolonya gibi uçucu yani sıfır alkolsüz olanı da vardır. Piyasadaki parfümlerde çoğunlukla metil alkol kullanılır. Metil alkol petrol türevlerinden elde edilir.  Ucuz, çevre ve sağlık düşmanı? Ersağ yerli sermayemizdir.
15-   Bakanlığın belirlediği gibi ürünlerin içeriyi agua (su) gibi Latince yazılmak zorundadır.
16-   Yapılan araştırmalar 2040 yılında okyanuslarda canlı hayatının kalmayacağını gösteriyor. Deterjanlardaki bilinçsiz fosfat tüketimi bu durumu destekliyor. Ersağ’da fosfat yoktur!
17-   Petrol türevi içermeyen ürünlerimiz ile temizlik yapılan alan daha geç kirlenir, daha kolay temizlenir. Dene ve gör.
Deterjanın ilk imalatı 1943’dür kanserin ilk görüldüğü tarih ise 1949? Ersağ’da kanserojen kimyasal yoktur.
18-   20 meme kanseri kadından 19 tanesinde paraben stoklanması çıkıyor. Ersağ’da sentetik östrojen hormonu salgılayan paraben yoktur.
19-   Banyo wc ürünümüz biyosideldir. Yani ilaç gibi ruhsatlandırılmıştır. Yedi tepe üniversitesinden alınan belge ile dezenfektan olduğu tescillenmiştir.
Ersağ ürünlerinde kullanılan ritha bitkisi anti bakteriyel ve antioksidan özellikleriyle tedavi edici özeliğe sahiptir. Cilt rahatsızlıklarına iyi gelmektedir.
20-   Ersağ Damla Konsantre’miz adı gibi damla damla kullanılır. Camlarda 3-4 damla halı ve koltuklarda 7-8 damla yeterlidir.
21-   Doğanın bahşettiği güzellik Ersağ’la evimizde. Termal çamur! Cilt üzerinde tazeleyici, sıkılaştırıcı, koruyucu, onarıcı ve ölü hücreleri temizleyici etkisi vardır.
22-   Ersağ Termal Çamur yorgunluk veya aşırı zorlamayla oluşmuş kas ve kemik problemlerini giderir. Yumuşak doku zedelenmelerinde ve iltihaplı eklem romatizmalarında ise tedavi edici özelliğe sahiptir.
23-   Ersağ ürünlerinde kesinlikle nano teknoloji kullanılmamıştır. Kanıtı ise sürüldüğünde parlamamasıdır.
24-   Ersağ’da bulunmayan triklosana maruz bırakılan farelerin 20dk içinde %25 kalp fonksiyonlarında, %18 ise kol kavrama kuvvetlerinde azalma görülmüştür!
25-   Ersağ’da bulunmayan anti bakteriyel ürünlerin çoğunda triklosan bulunur (mikropların bulaşmasını önlemek veya azaltmak için kullanılan sentetik bir kanserojen maddedir). Kas fonksiyonlarını ve iskelet yapısını olumsuz etkiler, bakterilerin antibiyotiklere karşı direnç kazanmasına sebep olur!
Ersağ ürünlerinin içerisinde kullanılan ritha bitkisi organik sertifikalı olup 54 etken maddesiyle kendisini tescillemiştir.
26-   Ersağcılar fosfata hayır diyor. Neden mi? Marmara denizinde 1978 yılında 126 çeşit balık bulunmakta iken şimdi 25 çeşit bulunmaktadır, 50 yıl sonra ise 2 çeşit kalacaktır! Doğaya ve gelecek nesillere bunun hesabını verebilecek misiniz?
27-   Kullanılan temizlik maddeleri sebebiyle 1 günde 55 binin üzerinde zararlı kimyasala maruz kalınıyor. İçlerinde kanser yapanda var sinir sistemini bozan da. İnsan ve çevre dostu olan Ersağ’da kanserojen kimyasallar kullanılmamıştır!
28-   Ersağ’dan tavsiye; bayanlar evimi beyazlatayım derken ciğerlerinizi karartmayın! 15 yılın verilerini değerlendiren Uluslararası Kanser Kurumu’na yapılan araştırmada (nca) ev hanımlarının çalışanlara göre %54 daha fazla kanser riski taşıdıkları belirlendi!
29-   Ersağ bulaşık sıvımızda klor bulunmamaktadır. Bulaşık yıkama süreci boyunca küçük miktarlarda dışarı verilen klorun etkisi solunum zorluğu, yorgunluk ve baş ağrısı gibi semptomlara yol açabilir!
30-   Temizlik ürünlerinde bulunan kresol, fenol, etanol, formaldehit, amonyak ve klor; pankreas ve dalakta hasara neden olabildiği gibi sinir sistemini etkileyerek depresyon sinirlilik ve hiperaktiviteye yol açabilir! Rahat olun Ersağ’da hiçbirisi yok!
31-   İngiltere Bristol Üniversitesi’nin yaptığı araştırmaya 7162 çocuk katıldı. Anneler ise çamaşır suyu, dezenfektan, böcek ilacı, halı temizleyici gibi ürünlere ilişkin soruları cevapladı. Hamileliğinde veya doğumunun hemen ardından bu kimyasal ürünleri evde çok sık kullanan annelerin çocuklarının ciğerlerinde hırıltı, 8 yaşından itibaren ise bu çocukların solunum yeteneklerinde azalma olduğu görülmüştür. Ersağcı anneler sizin vicdanınız rahat olsun!
32-   Ersağ’da bulunmayan sentetik temizlik ürünleri vücuduna dokunmadan gitsinler diyorsan; çamaşır makinesinde 8 ton, bulaşık makinesinde 6 ton, banyoda kullanılan şampuan veya sabunlarda 2 ton; temizleyicileri klozet, lavabo, duş kabini vb. yerlerden arındırmak için ise 5 ton suyla durulamanız gerekiyor.
33-   Ersağ diş macunumuzda bulunmayan florür fazla tüketildiğinde çocuklarda zekâ düşüklüğüne ve beyin fonksiyonlarının olumsuz etkilenmesine yol açar.
34-   Diş macunlarında gereğinden fazla florür kullanılması; kemik kırılmalarına, sebepsiz kemik ağrılarına, erkeklerde üreme problemine ve tiroit gibi rahatsızlıklara sebep olmaktadır. Rahat olun Ersağ diş macunumuzda florür yok!
35-   Ersağ ürünlerinde kullanılan kimyasallar organik olup doğaya ve insan sağlığına kesinlikle zarar vermez!
Ersağ’ın kalitesi asla tesadüf değildir, daima akıllı bir gayretin sonucudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

E-Bülten

Mail Adresimiz

ersagmugla@gmail.com

Takım Arkadaşları