21 Mayıs 2014 Çarşamba

Kalite Belgeleri

Avrupa’ya da açılan Ersağ bütün ISO belgelerini hak etmiştir. ISO; uluslararası standart organizasyonudur. 135 ülkenin ulusal standart kuruluşlarının katkılarıyla, uluslararası ticareti artırmak, tedarikçi ve müşteri arasındaki güveni oluşturmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ersağ; iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili yasal mevzuatın ışığında, kuruluştaki söz konusu riskleri ortadan kaldırarak veya en aza indirerek güvenli bir çalışma ortamı sağladığı için ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği belgesini hak etmiştir.
Ersağ; müşteri nezdinde farklılık yaratmak isteyen, müşterilerinin görüş ve düşüncelerine önem veren ve bu görüşleri mümkün olduğunca sürekli gelişme amacıyla kullanan bir firma olduğu için ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti belgesini hak etmiştir.
Ersağ; sanayinin ve doğanın barışık bir şekilde geliştirilmesini sağladığı ve özünde toprağa, suya, havaya verilen zararların minimum düzeye indirilmesini başardığı için ISO 14001 Çevre Yönetim Belgesini hak etmiştir.
Ersağ; ürünlerinin tüketiciye ulaştığı yere kadar her süreçte müşterinin beklenti ve gereksinimlerini karşıladığı ve güvence altına aldığı için ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesini hak etmiştir.
Ersağ ürünlerinin gıdaya değdiğinde zararlı olmadığını gösteren ISO belgesi vardır. Ersağ sağlımıza dosttur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

E-Bülten

Mail Adresimiz

ersagmugla@gmail.com

Takım Arkadaşları